Kendinizi bu bölümden tanıtarak başlayabilirsiniz!

Başlatan Dostyurdu, 14 Şubat 2018, 01:25:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sivaslı

slm ben istanbuldan abdullah 33 yaşnda bekar işi olan bir gencim ileriye yönelik ciddi birini bulup evlenmek istiyorum nasipse

ikra

GÜZEL HAYAT

Dostyurdu

Yeni Katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aradığınızı umarım sitemizde bulursunuz.

berxe

Merhaba k.maraştan katılıyorum karayollarında çalışıyorum herkese selamlar

BİTANEM

slm arkadaşlar ben ömer ş.urfadan siteler bazen gezerken rastlanır bende gezerken sizlere rastladım önce ismini tabii begendim mutlaka kendime dedim mutlaka admin olsun,moderatör arkadaşlar olsun ve üyeler olsun mutlaka isme laik olacaklardır bizde böyle insanlar aradıgımıza göre tam bana göre dedim

ssylg_ebru

Selammmm..ünv.öğrencisi olarak aranıza katılıyorum sakaryada sosyoloji okuyorum..şimdilik kariyer peşinde koşuyorum::)siteye de arkadaşımın mail adresinde denk geldimm..iyi ki gelmişim samimi olduğuna inanıyorum..hepinizle tanıştığıma memnun oldum..dilerim dostluklar baki olur  :)

junior

s.a bende istanbul'dan 18 yıllık bir adet barıs.......

ebsa

mrb ben ebsa 20 yaşındayım ve üniversite 2.sınıf öğrencisiyim.okuduğum bir kitaptan esinlenerek bu siteye üye oldum.inşallah memnun kalırım.herkese tşkrlr  :-*

Uniqu3

Bir ben eksiktim Askerlik Bitti Hemen Geleyim dedim mrblar nasıLsınız millet

safir45

Selamunaleykum Arkadaşlar Aranıza Bursa'dan Katılıyorum güzel ve seviyeli bir paylaşım forumu olduğunu görüyorum sizleri tebrik ediyorum sevgi ve selamlarımla...

Dostyurdu

Yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.Aradıklarınızı Sitemizde bulmanız ümidiyle diyorum.

EhPortal 1.34 © 2024, WebDev